6 noi decese provocate de noul tip de coronvirus. Bilanțul de deces ajunge la 256

Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor 6 decese provocate de noul tip de coronvirus. Este vorba despre trei bărbați și trei femei.

Un bărbat de 81 ani, din municipiul Chișinău, internat la Spitalul Clinic Republican, pe data de 4 mai, a decedat. Victima suferea și de hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. II, cardiopatie mixtă.

O femeie de 87 ani, din Transnistria a fost răpusă. Acesta suferea de cardiomiopatie mixtă.

O altă femeie de 83 ani, din municipiul Chișinău, internată la Spitalul Clinic Republican, pe data de 17 mai, a murit. Femeia avea și boală renală cronică, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Un alt bărbat de 72 ani, din municipiul Chișinău, internat la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, pe data de 15 mai, a fost răpus de bolaă. Victima avea și alte comorbidități precum diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică, angină pectorală de efort CL.F.III.

Cel de-al 5-lea deces este vorba despre o femeie de 65 ani, transferată din SCM ”Sfânta Treime”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 20 mai, care mai avea și alte comorbidități precum diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Un alt medic a fost răpus, fiind vorba despre Bargan Fiodor Dmitri de 45 ani, din UTA Găgăuzia, care activa în secția consultativă a Spitalului Raional Comrat, ca medic infecționist.

Bilanțul cazurilor de deces a ajunge la 256.

Sursa: unimedia.info

Distribuie

Lasă un răspuns