30 de mii de euro pentru locuințele lui Năstase

Un internaut oferă 30 de mii de euro persoanei care îi va demonstra oficial că Andrei Năstase, candidatul la funcția de primar al Chișinăului din partea Platformei Demnitate și Adevăr, deține 11 locuințe. Potrivit www.unimedia.info, acesta spune că oferă banii celui care îi arată măcar 9 dintre ele.

Andrei Petru se arată indignat de faptul că mai multe instituții media manipulează cu această informație și îi pătează imaginea lui Andrei Năstase.

„Plătesc 30 000 de euro persoanei care îmi arată cele 9 sau 11 case ale lui Năstase. (…) Eu nu-s vinovat că liderii unionişti nu se pot uni între ei şi se mănâncă precum câinii pentru primărie şi nu pentru unire şi îmi pare foarte rău că unioniştii n-au înaintat un candidat comun! Dacă îl susții pe Năstase asta nu înseamnă că nu eşti unionist, cuvântul unionist provine de la unire şi nu de la Primărie. Cum Năstase a cedat în favoarea Maiei Sandu la prezidențiale şi cum Maia Sandu a cedat acum la primărie aşa şi unul din cei doi unionişti (Munteanu şi Codreanu) trebuia să cedeze. (…)”, a scris internautul.

Distribuie

Lasă un răspuns