2483 de persoane eu intrat în Republica Moldova în ultimile 24 de ore

Fluxul de persoane în punctele de trecere a frontierei a constituit 3 514 traversări, dintre care 2483 pe sensul de intrare în Republica Moldova. Toate persoanale revenite au completat fișele epidemiologice.

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei (intrare în RM) au fost: PTF Leușeni – 677 traversări persoane; PTF Aeroport Chișinău – 420 traversări persoane (rute charter); PTF Sculeni – 375 traversări persoane; PTF Tudora – 242 traversări persoane; PTF Giurgiulești-Galați – 182 traversări persoane.

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale: – trei încălcări a regimului zonei de frontieră; – un conducător auto a încălcat regulile de exploatare a vehiculelor; – o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 169 de apeluri de la cetățeni, unde s-a răspuns la întrebările cum se circulă la frontiera de stat, care sunt condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.
Sursa: unimedia.info
Distribuie

Lasă un răspuns